Anonymitet

Etter hver kategori-avstemning presenterer vi hvem som skrev bidragene på den beste halvdelen, minus vinneren. Altså resultatlisten fra midten og opp til 2.plass. Med unntak av de som ber om å holdes anonyme.

De på den dårligste halvdelen velger selv om de outer seg i kommentarfeltet. Jeg (Esquil) tenker ihvertfall at om innlegget mitt gjorde det grisedårlig er det kult å ha sjansen til å forbli anonym.

Vinnerne og wild-cardene, altså finalistene, presenteres 10.februar, dvs. etter siste avstemning og før finalen. Ja, da snakker vi presentasjon med navn/blogge-alias. Når finalen settes i gang vil publikum med andre ord vite hvilke 12 som har kommet seg dit, men de aktuelle bidragene i finalen vil også publiseres uten underskrift.

Det viktigste er at folk ikke vet hvem de stemmer frem i de innledende rundene. Info om vinnerne ville hjulpet til med å eliminere aktuelle deltagere. Hvis du kom hit fra siden til blogge-Bob, f.eks., og du syns blogge-Bob er bare kulest lizzm, og du ser at blogge-Bob har gått til finalen etter runde en, så kanskje du gir en god dag i å følge med. Det ville jo være litt tullete.

3 Responses to Anonymitet

 1. Bussemann sier:

  Jeg bare spørre… Hvis man ryker ut, beholder man da likevel sin anonymitet? Jeg regner med å ikke komme videre i en eneste kategori, men det er jo greit å prøve. Og da setter jeg pris på om man ikke blir outet hvis man ikke gjør det selv. 🙂

 2. Red. sier:

  Vel, i utgangspunktet hadde vi tenkt å avsløre alle uansett, etter exit. Men! Jeg (Ivers) kom i skade for å skrive noe om at de som vil være anonyme hele veien bare kunne si fra, så holdt vi kjeft. Dette gjelder ikke om man går til finalen, da SKAL bloggen din outes. Men ja, man kan be om å beholde anonymiteten sin. Bare inkluder det i e-posten med bidrag. 🙂

 3. Red. sier:

  pluss, kommer du på nederste halvdel av resultatlistan sier vi ikke en puck uansett.

  esq

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: