Resultater femte runde

Nummer 5: Wild Card Nominee 2

Denne mystiske, anonyme bloggeren har nå havnet på beste halvdel de siste fire rundene. I denne runden ble det bronse både i poll og kommentarfelt.

Jeg er mot alt!

Stort sett så er jeg mot alt. Jeg er igrunn grundig lei av diktering fra diverse bransjer om hva jeg bør gå med og bruke, helt ned til minste detalj. Jeg irriterer meg hver gang det kommer et nytt og fantastisk bind fra Libress, eller hver gang oppsugingsevnen til bleier blir forbedret. Jeg blir irritert hver gang Microsoft kommer med et produkt som feier alle andre av banen …også deres egne programmer som var så fantastiske i fjor. Jeg forventer snart bind fra Libress som flyr meg til månen og baristamelk i butikkhyllene. Noe annet ville vært underlig.

Min skuff er full av «moteriktige» t-skjorter fra x-antall seminarer hos Microsoft med malingsflekker og grønske. Et digert lager etter halleluja seminarer som priser vår herre og mester Microsoft. Og kjører du ikke Microsoft Office Sharepoint Server 2007 så ligger Teknisk museum på Kjelsås. Og når kommer egentlig brunosten med jordbærsmak?

Og skulle jeg peke på et plagg i en PM butikk og påstå det er pent så håper jeg noen tar seg av meg på en human måte.

— —

Nummer 4: Wild Card Nominee 4

Som betyr at dette er sølvvinneren fra forrige runde. Bloggeren holder formen bra ved like og ble Iversens favoritt med rundens korteste innlegg.

Bokstavelig talt

Dagens tema er trend og mote.

Jeg er inne i en dårlig trend og føler meg ille til mote.

Iversen: Et så bra ordspill er jeg virkelig en sucker for. Helt fantastisk.
— —

Nummer 3: Isabel

Isabel er faktisk den eneste bloggeren vi kan røpe navnet på denne runden. Så da får hun alle besøkene. Isabel var både Rockettes og radiohodes favoritt, og naturlig nok juryens vinner.

Match me. I do.

Det er mykje ein kan sei om korleis eg kler meg. Dei fleste syns det er rart, gjerne etterfulgt av «ikkje særleg vakkert.». Eg kan godt sei meg einig. Men det er meg. Og eg er både rar, og eigentleg ikkje voldsomt vakker heller. Eg har aldri sett på rar som eit negativt uttrykk overhode, og difor er eg så nøgd med at både eg og kleda mine er det. Ikkje nok med det, eg kan til og med sei at eg matchar kleda mine, sidan vi begge er så rare. Dessutan er vi begge fargerike og noko man blir glad av. Vi er begge litt flagrande og ofte litt merksemdssjuke. Vi kan òg begge skilte med at vi ikkje er særleg opptatt av korvidt vi er «in» eller «ut», så lenge vi fungerar saman.

Og det gjer vi, kleda mine og meg. Vi er rett og slett den perfekte match.

Men. Mest nøgd var eg den dagen eg innsåg at teen eg drakk faktisk matcha skjørtet mitt.
Match me
Det er kanskje litt rart det òg?

radiohode: Dette er en vinner. Et personlig vitnesbyrd (sukk!) om integritet og selvtillit. Og godt språk. Og god oppbygning.

— —

Nummer 2: Wild Card Nominee 5

Klar andreplass, nummer 2 både i poll og i kommentarfelt, og anonym pga nominasjon til Wild Card.

Fetish Fashion

Fetisj«Kan du ikke kjøpe noe sexy undertøy til meg?» spurte jeg ham. «Noe lekkert jeg kan ha på i sengen?»
«Tja, hva skulle det være?» Han så litt spørrende ut. «Noe du synes jeg hadde vært sexy med, vel?»
«Hva vil du ha, da?» spurte han. «Det må jo du finne ut, dummen! Det skal jo være noe DU vil like at jeg har på meg!»

«Aaah.» Kjæresten hadde skjønt poenget. Han skulle kjøpe klær han syntes var sexy på meg. Det skulle han få til. Jeg lurte på hva han kom til å kjøpe. Blondeundertøy? Rød silke? Regnfrakk? Sykepleierkostyme? Kanskje var han lakk og lær-typen for alt jeg kunne vite? Vi hadde ikke vært sammen lenge, og dette ville avsløre litt om hva slags fyr han var.

Jeg var forberedt på litt av hvert, men ikke på denne. Sexy kan være så mangt.

radiohode: En hel liten historie på få ord. Nok til å lage en helaftens spillefilm av, og det imponerte.

— —

Nummer 1: Finalist 5

Like klar seier. Vant kommentarfelt med en tredel av stemmene der, ble nr. 2 hos juryen, og vant pollen med ny rekord, 32%.

Shiny!

ShinyJeg er redd for å bli en sånn gammel dame som ikke vet at hun har blitt gammel.

Du vet, sånne godt voksne damer med en stil som er komplett feil fordi den tilhører en generasjon eller to yngre enn henne. De damene som du fniser litt stille av når de flagrer forbi.

Jeg får allerede kommentarer som ”er ikke du for gammel for sånne t-skjorter med trykk”. Og jeg innser med økende gru at jeg mest av alt føler en ukuelig dragning mot froskeringer, oreocookiekjeder, Hello Kitty øredobber, belte med kanin, kattepusmønstrede sko, skjørt med store trykk, piercinger, tatoveringer, hettegenser med ører, pc-veske med robot på, knestrømper med regnbuefarger og turkis neglelakk.

Inne i hodet mitt er jeg sånn ca sytten. Eller tolv. Eller kanskje bare fem fordi det er så fint alt som er shiny.

Jeg lurer på om jeg kommer til å innse det selv når jeg faktisk blir for gammel for mote som er ment for relativt unge mennesker. Eller om det allerede er for sent; og at min nonsjolante skuldertrekning av sleivspark om min fremtredende alder allerede putter meg i kategorien av mennesker akkurat du ville pekt på og ledd syrlig av på gaten.

Rockette: Sjarmerende post. Hvem er det egentlig som har bestemt aldersgrensen på klær?

—-

Det er også kommet litt finaleinfo. Akkurat nå er temaet «deilig».

Da er det kultur, godtfolk. Innleveringsfrist søndag klokken 12.

6 Responses to Resultater femte runde

 1. groftekanten sier:

  Jeg har innimellom litt tungt for det… men… skal det skrives rundt temaet «deilig»? …hvor og når og sånt? Finaleinnlegget kanskje? …eller er temaene: bil, thailand etc som var ramset opp i listen til finaleinnlegget. Etter en kopp kaffe så skjønner jeg det sikkert…

  Men feel free to explain 😉

 2. groftekanten sier:

  …og hvem er med i finalen? Har jeg gått glipp av noe her også?

 3. Red. sier:

  nei, ordet som skal brukes er det fornuftige ordet som leder kvasirs søkeordliste når den siste kategorien er avgjort. da jeg skrev innlegget lå «deilig» best an. akkurat nå er det «fastelavensboller». lite sannsynlig at det temaet holder seg på topp til finalen begynner, men men.

  alt for å forvirre deltagerne vettu 🙂

  finalistene er vinnerne av de ti rundene, pluss to av de ti som jeg kaller wild card nominee. de to skal juryen velge ut. da blir det tolv tilsammen. victoria er presentert som en av dem, nå skal jeg presentere den neste.

 4. groftekanten sier:

  Skjønte jeg hadde litt tungt for det så tidlige en søndagsmorgen 🙂 Takk for oppklaringen. Jeg er så redd for å gå glipp av noe…

 5. groftekanten sier:

  Jeg ble litt veldig inspirert av ordet «deilig» og siden jeg neppe kommer helt til finalen og fordi det sikkert ikke blir det ordet så skrev jeg det likesågodt ned med en gang: http://groftekanten.wordpress.com/2008/02/03/i-just-married-myself/ …og en takk sendes Sparks for glimrende sitat.

 6. Esquil sier:

  🙂 artig å se, da fikk du bevist at det funker å få et ord og blogge ut fra. det er bra.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: