Juryens stemmer til kultur

Rockette startet jurygildet i dag:

Dette var bredt og fint. Well done y’all.

3 poeng:
Føkk finkulturen!
Jeg heier på at kulturen skal inkludere alle. Disse aktivitetene, minus terrorismen naturligvis, kan man jo sogar ta med ut og dele med andre. Om det viser seg at ingen vil bruke operaen i Oslo, for eksempel, kan hele området brukes til paradishopping. Skulle bygget bli for gult kan vi male det med fingermaling. Og grafitti! Mulighetene er endeløse.

2 poeng:
Arkeologisk gjennombrudd
«Interessant er det også at Mads Larsen Academy of Deeper Philosophy ikke er oppkalt etter Norges første nobelprisvinner. Han var heller ikke operasanger, slik som mange har trodd». Haha – *dævver* Vel fabulert!

1 poeng:
Beveget, berørt
Fin filmanmeldelse med dagbokpreg

Rock og pop
Jeg innser at det sikkert ikke er meningen bak bloggposten, men jeg liker tanken på at «kulturen» bare skulle bestå av pop og rock. Mest fordi da kunne vi risikere/ være så heldige å få folk som Ronni le Tekrø i kultureliten. Yihaa!

…og her er stemmene til Iversen:

3 poeng:
Rock og pop
Sexanalogier med Keith og Paul – herlig. Jeg trodde jeg hadde hørt alle fine ordkonstruksjoner med Keith Richards-relatert seksuelt innuendo, men den gang ei. Soleklare tre poeng.

2 poeng:
Føkk finkulturen!
For det første står «føkk» i min egen ordliste, for det andre er bidraget solid håndverk. Selv ville jeg nok brukt latexhanske.

1 poeng:
Drodlerier om kultur
Sjelden har vel en overskrift vært like treffende som denne.

Logikk for skiskyttere
Jeg er ikke solgt på stort annet enn prinsippet her, men det holder i bøtter og lass.

radiohode er dagens sistemann:
Atter en knallgod runde. Sterk. Vanskelig, bortsett fra vinneren, som var helt der oppe. (Tror jaggu den er det beste hittil i Bloggidol? Sett med mine øyne, altså.)

3 poeng:
Arkeologisk gjennombrudd
En absolutt humreverdig post. Veldig fortettet, kompakt. Gjerrig språk (positivt ment). Til tross for at Mads har måttet tåle adskillig mer enn fortjent det siste halve (?) året er dette vinneren.

2 poeng:
Føkk finkulturen
Et overflødighetshorn på noen titalls sekunder. Og for noen ideer! Hadde jeg hatt en kvinne her skulle vi finger… ehh… nåvel. Dette er verdt et par poeng. Minst.

1 poeng:
Rock og pop
Egentlig trodde jeg dette ville bli vinneren da jeg begynte å lese, men så kom det ikke flere poenger enn det første. Men det er så godt at 1 poeng er sikret.

Beveget, berørt
Dette kunne fort vekk blitt både ett og to poeng til, men da måtte jeg nok ha lest boka eller sett filmen selv. Nå har lysten blitt vekket, og det er tekst med handlingens kraft i seg.

Takk for at dere gir jernet. Mye mer givende å sitte i juryen da!

1 Responses to Juryens stemmer til kultur

  1. lothiane sier:

    Bra. Her var det stemmer til de jeg likte best også. Da gjorde det ikke så mye å være for sent ute til å stemme. 🙂

Legg igjen en kommentar