Resultater sjuende runde

Blogging/meta-kategorien er overstått, og det ble jevnt, uten noen som skilte seg veldig ut.

Vi leser som vanlig kun beste halvdel.


Nummer 6:
Helene

Ingen fikk flere pollstemmer enn bidraget «Den nye vennekretsen». Bidraget delte også tredjeplassen i kommentarfeltet, men fant ikke nåde hos juryen. Et av de mer blogge-positive bidragene.

Den nye vennekretsen

Jeg starter dagen med glamourbibliotekarens velmenende råd i bakhodet. Ikke glem smykke, parfyme og leppestift. Før jeg springer ut av døra, stresset og småoppkavet, husker jeg på hvor mye mer travelt det er i Lins «Fullt Hus». Hun har jo over dobbelt så mange barn som meg! I løpet av arbeidsdagen må jeg innom og sjekke om det er kommet flere velformulerte tanker og meninger på nynorsk i Avils «Haustljos». Jeg glemmer aldri det spreke bildet av veer og vin. Jeg titter innom Deliriums «Frem fra skyggene» og ser om hun får meg til å le eller gråte, eller bare fundere mer over livet. Jeg tar meg en runde hos Iversen, Bussbloggen og kanskje et sveip innom Kristiane. Jeg gråter, ler, og blir irritert og engasjert. Noen ganger føler jeg meg som en inntrenger. Men, det ligger jo der ute, åpent for alle. Jeg kaller dem for min nye vennekrets, bloggerne. For dagen er ikke helt den samme uten mine besøk i Bloggeby. Kanskje jeg snart tør å kommentere mer og? Og nå som jeg til og med har fått med meg god etikette, i denne byen… det burde vel vært noen linker her?

——

Nummer 5: Wild Card Nominee 2

Denne anonyme bloggeren har nå vært på beste halvdel i fem av de syv rundene, mer enn noen andre, men har til gode å sikre seg finaleplass. Metarundens søkeord-bidrag var blant de som hentet tredjeplass i kommentarfeltet.

Pupp ut av BH og andre lesere

«Jeg ønsker å pule søstra mi» ….hva!? Det får du ikke gjøre på min PC ihvertfall! husj, fysj, vekk med deg! Hvordan kan noen ha greid å komme til mine innlegg med et sådan søkeuttrykk? Vedkommende må ha blitt veldig skuffa når han landa på mine innlegg (hehehe). Men kjære søster der ute: Gjem deg! Broren din har noen stygge tanker!!!

«Pupp ut av BH» ….så søøøt den var da. Mine ramler ihvertfall ikke ut av BHen så det finner du ikke bilde av i mine innlegg. Mine ramler ikke ut av noen ting i det hele tatt. Vel, lykke til med jakten 😉

«Erotiske hjørnet» ….*blush* vel, ikke akuratt nå nei… en annen dag kanskje. Mitt hjørne er ikke definert som særlig erotisk.

«Vokser ører og neser» …vel, det kan jeg svare et rungende og klart ja på! Hyggelig å kunne hjelpe. Hvis du da ikke mener å vokse som å vokse legga… ikke gjør det. Auch!

Neste!

«Erotiske dikt» …njei… dessverre. Ikke her. Men hvis du tar kontakt så kanskje…

Så til sistemann(kvinne)!«pupper, pupper, PUPPER!!!» Hjelper det virkelig å skrive det tre ganger og med store bokstaver + 3 utropstegn? *tsh* *mumle* desperat? Ja!

— — —

Nummer 4: Randi (Finalist 3)

Til nå har bloggerne holdt seg unna turneringen når finaleplassen er sikret. Men denne runden sendte tre av finalistene våre inn bidrag. Treningen til finalen er tydeligvis i gang.

Randi vant faktisk både poll og kommentarfelt, begge seirene delt. Juryen var ikke i samme godlune. Generelt var juryen rekordmye i utakt med leserne denne runden, både Iversen og radiohodes favoritter havnet utenfor beste halvdel.

Blogg ditt liv

Bli sett. Starte en blogg! Har jeg noe å si, bla, bla, bare skriver litt. Forelsket, verdens skjønneste gutt. Hey, hva er dette? Sperret, kryss av om du er over 18 år (jeg er!) Bryllupsønskelisten vår er lagt ut. Strøk på examen! 😦 😦 . Med en VG Blogg kan du skrive om det som opptar deg og vise frem bilder du mener andre bør se. Erotikk. Nye kommentarer? Oppdatert – se fødselen i bilder her! Hvis en ikke kan kommenter er det ikke blogg. Verdens skjønneste gutt er en dritt. Sex&Kjendiser. Trend; stenge kommentarfeltet. Blogg post nummer 500! Æsj – ping funker ikke jo! Bli sett. Start en blogg. Utro. Support is currently closed. Deppa. Vi plukker ut de aller beste postene og presentere link til dem på sonitus.org. Ny side oppdatert. Http 500 inernal server error. RSS. Mitt bilde på din blogg! Feelgood. Internett-arkiv. Bla, bla. Det er ditt medium, og det er helt gratis. Finns det en blogg etter døden?

——

Nummer 3: Eirin (Finalist 2)

Eirin fortsetter å gjøre det sterkt med dialogbaserte innlegg , og ble best av de som har finaleplass fra før. F5 var sammen med Randis bidrag det mest populære i kommentarfeltet.

F5

Hun trykker F5.
Ikke nå heller? Kanskje senere.

Send og motta. Nei. Ikke der heller.

Jaja. Skittau.

Men NÅ skal vi ut og bygge snømann! Drikke kakao når vi kommer inn, våte og kalde, roser i kinn.
Tjukt pledd på, fyr i ovnen. Grey-sa-nei-til-meg på tv. Stearinlys på bord og vinduskarm.
Grave seg ned i varm sofa, og bli varm innvendig. Være takknemlig.

Hente mer kakao.

(Klikk. Send og motta.
Faen og.)

*fra stuen*:
– Henter du kjeksen?
– Ja, kommer!

radiohode: Atter en liten film (som i tidligere runder). Jeg kan formelig ane levende lys og kos, som sloss med håpet om en ny kommentar. Elsk meg. I dag?

——

Nummer 2: Wild Card Nominee 7

Den sjuende kandidaten til villkort er debutant i bloggidol. Innlegget scoret veldig jevnt, tredjeplasser i poll og kommentarfelt, og fjerdeplass hos juryen.

Hva driver de med egentlig?

Ny som jeg er når det gjelder blogging, undrer jeg meg ofte over denne verdenen som jeg ikke visste om før. Bloggebyen er det noen som kaller det. Jeg undrer meg over hvordan disse bloggerne dag etter dag legger ut nye innlegg. Hvordan de hele tiden formidler og mener noe. Hvordan de alltid forteller historier og serverer argumenterer. Hvor tar de det fra? Jeg skriver når jeg syns jeg har noe å si. Det er jo ikke alltid like ofte. Nå er det lenge siden, siden jobben har tatt det meste av min kreativitet og skrivelyst. Skjer det aldri med bloggerne?

Ikke nok med at de produserer egne innlegg, den indre kjerne av bloggere kommenterer jo i tillegg stadig hverandres blogger. Noe som betyr at de leser alle disse bloggene. Ofte. Hva driver de med egentlig? For det må jo ta uendelig mye tid å holde styr på både sin egen og andres blogg.

Og nå lager de et bloggidol også. Så den indre kjerne av bloggere kan skrive og lese og kommentere enda flere innlegg. Og lure på hvem som har skrevet hva. Hva driver de med egentlig? Når de ikke blogger?

Iversen: Du, det lurer jeg også litt på.

——

Nummer 1: Finalist 7

Denne bloggeren tar hjem seieren med sitt andre blogg-idol-bidrag. Det er juryens favoritt som vinner, i kommentarfelt og poll var bidraget temmelig likt med nummer 2.

Dette var også Rockettes favoritt. mens de to andre jurymedlemmene til tider har sær smak har Rockette truffet vinneren i snaut halvparten av rundene.

Det så lenge ut til at de som allerede har finaleplass skulle rule blogg/meta-runden hardt, og det ville jo vært kjedelig å gi finaleplass til nummer fire på listen. Så det var helt OK da ganske ferske deltagere overtok topp to. Vi gratulerer!

Metadikt

Blogging er som en sommerkveld
Med dunkelt lys i en dag på hell
Etter dagens blomstring er det tid
Å gi ros og ris til døgnets flid

Om man ser mot øst vil mørket komme
I vest er himmelens farger fromme
Ser man ned er egne sko
Og rundt deg vil en ny natt gro

Man kan finne mangt i kveldens dyp
En ny ide, et morsomt kryp
En matoppskrift, en nybygd dike
Slik er da også bloggens rike

For sommerkvelden min har alt
Den kan fortelle – har fortalt
I likhet med min kjære blogg
Som sluser mine tankers hogg
Inn i andres menn’skers hode
Hvor enn de er på denne klode

rockette: “Etter dagens blomstring er det tid” (for blogging?) var jo litt søtt, synes jeg.

— — — —

Bloggidol ruller videre, det er nå tolv timer igjen til fristen for humor/tull/vissvass. Deltagerantallet er foreløpig lavt der, så finaleplass og seiersintervju sitter løst.

8 Responses to Resultater sjuende runde

 1. Alter Ego sier:

  Hmh. Det vaaar da som påker at man har lovet seg å ikke delta i denne skamloese hypen;-) Godt jobba folkens, baade jury og deltakere saa langt!! *applaus*

 2. Uplassert sier:

  Juryen er kjøpt og betalt!

 3. Hjorthen sier:

  Haha, jeg glemte visst å ta gravatarfaenskapet i betraktning!

  Greit, så kom jeg ikke på øverste halvdel, og det er JÆVLIG bittert!

 4. Red. sier:

  alterego: løfter er til for å brytes 🙂 ihvertfall så teite løfter.

  uplassert: men jeg likte innlegget, du var veldig nær en stemme fra meg.

 5. Red. sier:

  og forresten, alterego, takk skal du ha 🙂

 6. Rockette sier:

  haha, Hjorthen:-D

 7. […] Noe av det morsomme med blogging er å få kommentarer. Det er og en av de store pluss med bloggidol synes jeg, at en får tilbakemelding. Jeg er finalist – men hadde skrevet til kategorien blogging/meta før jeg vant i klassen foto/bilde så derfor sendte jeg den inn likevel. Og kom ikke så værst ut heller, er fornøyd med dette; […]

 8. Iversen sier:

  Hjorthen: Om du ikke holder kjeft sladrer jeg om hvordan du fikk snusket til deg finaleplassen din.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: