Resultater kvartfinale

Da er finalistene klare for å få dommen, og vi begynner med
Randi.Randi, du skrev innlegget Ord nummer to. Vampus mente: klassisk blogginnlegg, men man kan jo saktens undres over hva nordmenn bryr seg om en helt vanlig dag i februar – mens verden raser videre.

Folket har sagt sin mening, og du er …
… vent, vi skal selvfølgelig ha innlegget i reprise først.

Ord nummer to

Jeg lurer på hva ord nummer to var, utvelgelsen er basert på flertallets diktatur og det ordet flest har; ja ikke googlet, men søkt på kvasir etter, er skrivekurs.

Skrivekurs.
Europa har fått et nytt land. Var ord nummer to Kosovo? Hvordan er det mulig at det nordmenn vil oppdatere seg på en dag i februar er skrivekurs, det er endatil vinterferie!

Er søkermotoren på Kvasir en indikator på hva nordmenn er opptatt av?

Jo da, det kunne vært verre. Absolutt. Likevel – jeg lurer på hva ord nummer to var. Kanskje det er best å ikke vite.

… Randi, du går dessverre ikke videre i Bloggidol.

— — —

Neste kandidat er Delirium.


Delirium, du skrev det korteste av innleggene med tittelen «Skrivekurs». Rockette hadde deg som favoritt og mente: Dette var veldig kreativt og vakkert. Et liv med rettetast og muligheten til å skrive inn en varm sommerdag er en besnærende tanke.

Men folket bestemmer, og du er IKKE …
… vent, igjen skal vi ha innlegget i reprise.

Skrivekurs (red. anm. den på 124 ord)

Jeg ønsker meg et skrivekurs for Livet.

Et kurs der ord og regler kan forme dagene mine til en fast og forståelig masse.

Et skrivekurs der livets sorteste dager blir til den vakreste, sjelgripende poesi i stedet for å etterlate meg skjelvende, livredd og med kvalmen konstant sigende under adamseplet.

Et skrivekurs med rettetast slik at jeg bare kunnet stryke ut og fjerne det som ikke passer inn og som ødelegger for den røde trådens vakre ferd mot en lykkelig slutt.

Hadde livet hatt en skrivekurs skulle jeg ha meldt meg på og skrevet meg en varm sommerdag med en mild bris mot en frisk kropp mens jeg kjente hånden din i min og lyttet til latteren vår som danset gjennom bløte lilla blomster.

… folket bestemmer, og du er IKKE utslått. Gratulerer!

— — —

Kandidat tre er Jokke.Jokke, du skrev om Tommy som går på skrivekurs. Iversen hadde deg som favoritt og sa: Trykker på omtrent alle knappene mine utenom den som handler om å presentere teksten mest mulig lesbart. Herlig ordspillish avslutning for stakkars Tommy.

Etter at lesernes stemmer er opptalt er du ikke …
… vent, først innlegget.

Tommy går på skrivekurs

Tommy var aldri noe flink på skolen. Spesielt ikke i norsk. Så da han seinere, som voksen, fant ut at han skulle bli filmmanusforfatter meldte han seg på et skrivekurs. På skrivekurset møtte han Morten. Morten likte j***** godt å spille poker og introduserte Tommy for gamblingens verden. Men Tommy var ikke noe flinkere i poker enn han var i skriving. Tommy begynte først å låne penger av Morten. Og etterhvert lånte han enda mere penger av Mortens venn Harry. Harry ble ikke veldig glad da Tommy ikke kunne betale tilbake. Så Harry hogga hendene til Tommy av. Det spruta mye blod, men han kom seg på legevakta. Så nå har Tommy begynt på ett nytt skrivekurs for å lære seg å skrive med føttene…

Jokke, etter at lesernes stemmer er opptalt er du ikke med videre.

— — —

Kandidat fire er Frøken Makeløs.


Frøken Makeløs skrev om VG. Vampus sa: Klassisk blogginnlegg. Mediekritikk med humor. Det eneste innlegget som fikk meg til å le.

Folket var i godlune, og sendte deg rett …

Fra VGs intranett

Viktig melding til alle nyansatte journalister:

Vi kjører nå i gang skrivekurset «Kunsten å lage ordspill», som er en del av den obligatoriske innføringspakka «Nyansatt i VG». Kurset går over tre dager og inneholder blant annet følgende moduler:

-Ordspill i overskrifter
-Ordspill i bildetekster
-Humor i ordspill
-Ordspill og etikk

Nyansatte sports- og kulturjournalister vil seinere få muligheten til å ta kurset «Kunsten å lage ordspill , trinn 2», da ordspill vurderes som særlig viktig for disse avdelingenes journalistiske profil.

Vi minner med det samme om de andre kursene i innføringspakka:

-Kunsten å lage overskrifter som inneholder ordene sjokk/sex/skandale/drap, uansett hva artikkelen handler om (4 dager)
-Kunsten å skrive folkelig (2 dager)
-Kunsten å lokalisere nordmenn når man skriver om store, internasjonale saker (2 dager)
-Kunsten å skrive om været (2 dager)

For påmelding, send mail til kurs@vg.no Velkommen!

Frøken Makeløs vant kvartfinalen. Hun har aldri vært dårligere enn nummer 2 hverken hos poll, kommentarfelt eller jury i noen bloggidolavstemning.

— — —

Neste deltager er
VictoriaVictoria hadde innlegget «Alle disse dagene», formodentlig starten på Stig Johansson-sitatet «Alle disse dagene som kom og gikk, ikke visste jeg at de var selve livet.»

Vampus mente: Deilig poetisk på en søndag. Og dro oppgaven fra å handle om skrivekurs, til å handle om selve livet.

Victoria, etter første dag var du en av de fire som lå i en tett kamp midt på resultatlisten om de tre siste finaleplassene. Resultatet ditt forandret seg så mye andre dag at du havnet nesten så langt fra midten som det er mulig å komme. Først innlegget:

Alle disse dagene

Hun så på meg alvorlig og lenge, hun snakket om radioen hun hadde satt på, det var et klassisk pianostykke, det hadde vært som følelsen av lyden av rennende vann. Hun snakket om at hun hadde stirret opp i taket i så mange dager nå, det var som om hun kunne hver eneste lille del av taket utenat, og at hver dag bekreftet at livet bare går, at dagene bare forsvinner, slik at man aldri vet når man kan få startet på det man egentlig vil, det som liksom skal være livet, feil – det som er selve livet, og så smilte hun og sa –

det er som en variant av Milan Kundera, for livene våre er liksom så tomme, hule og enkle og allikevel sitter vi og klager, men jeg får ikke luft og jeg kommer ikke ut og jeg lurer på om jeg må melde meg på skrivekurs slik at jeg kan lære meg en eller annen teknikk slik at jeg kan slippe ordene ut. Hva tenker du om det?

Og det er nettopp fordi jeg tenker på akkurat det samme selv, at jeg bare måtte si til henne at
– det vet jeg ikke. Kaffe?

Victoria, du er videre i bloggidol.

— — —

Det sjette bidraget er skrevet av
Sigurd.Sigurd skrev om språk. Radiohode falt pladask og mente: Dette bidraget viser hvor vanskelig det er å bruke språket, og fungerer både faktuelt og på metaplanet. Samtidig er teksten godt skrevet. Dessuten henger den godt sammen med oppgaven, uten å la seg binde av den.

Sigurd var også en av de fire som kjempet jevnt etter første dag.

Om Språk

Det er et kjent faktum at det engelske språket har flere ord enn det norske.

«Norsk ordbok» fra Kunnskapsforlaget har 81.000 oppslagsord, mens «Oxford English Dictionary» har utrolige 301.000.

Jeg leser heller orginalbøkene skrevet av en engelskspråklig forfatter, enn å lese den norske oversettelsen. Et språk burde være mye rikere enn et annet når man har mer enn 270% flere ord til disposisjon!

Men er egentlig det egentlig sunt? Burde jeg ikke heller øke mitt norske vokabular, så jeg kan lettere og bedre uttrykke hva jeg mener, tenker og vil?

På den annen side: Hvis jeg forbedrer mitt vokabular, vil ikke da «vanlige folk» slutte å forstå meg. Slik som professoren som forsvarte hvorfor han alltid snakket så avansert med at vanskeligheten å finne «adekvate substitutter.»

Jeg vil ikke bli en intellektuell som bare kan diskutere fag med andre professorer, eller en politiker som taler for uforstående ører.

Finnes det noen som faktisk kan både kan snakke til pensjonister, tale om markedssvingninger, preike med Enga-supporteren, prate med innvandreren, argumentere med naboen og diskutere Habermas?

Inntil videre får jeg «trøste» meg med at hadde det ikke vært for den automatiske ordboka, så hadde jeg skrevet «intellektuell» feil.

Sigurd, du er helt på vippen mellom å gå videre eller ryke ut. Det betyr at du må sette deg i stolen.

— — —

Kandidat sju er
TrulsTruls, du skrev Vellkomen til skrive kurs. Juryen var hard mot deg, Iversen mente: Litt over kanten, denne kunne vært artigere med litt moderasjon.

Vellkomen til skrive Kurs.

Del 1 – Får ale moderne jorunalistrer

Lær deg og skile melom og å å.
Sel om du har hasst verk, ungå ufulstendige
Ungå og skrive lange å usamenhengene setninger som kanskje eller ikke eter at du er ferdig.
Hussk dobelt konsonannter.
Ord deling er en døds syn.

Del 2 – Får tablod journalitser
Vinkle sakn din på en sennsjasonel måte.
Ett bilde sier mer en tusen
Integritet er får fatige jornalister. Sporrts bil er får de lure.
Bruk sikkre killder. Eksemppel wikipedo.org eler Sønndag sønndag

Del 3 – Får blågere
Finn et emne og skrive om.
Klad førrst.
Om bestemm deig.
Skriv om noe anet.
Publisser possten
Hvær spennt på vrodan folk vil regere.
Bli skufet over at ingen har komentert possten din.
Anger. Sa du noe dummt? Miss tollket?
Bonde anger.
Fortsat ingen svar? Tryk F5 noen ganer frem til mid nat.
Sov dårli.
Våkne mitt på naten. Fort sat ingen komentarer?
Gi blafen i den påkers blåg possten.
Ctrl-alt-del
Fordømmt innternetet
Gå in eter ennå noene dager å se at du har fåt en komentar på possten din.
Stålene gla får at du blåger
…og op muntret til og lage en ny blåg posst.

Truls, du er videre i Bloggidol.

— — —

Så skal vi se på
Swazis
innlegg.Swazi skrev «Fra skrivekurset i barnelitteratur». Radiohode ga poeng Rett og slett fordi jeg lo av det. Så får jeg heller tilgi at det var en litt slem tekst.

Publiken derimot var mindre imponert. Swazi, du går IKKE …
ah, først innlegget…

Fra skrivekurset i barnelitteratur

Dette er Leif. Leif er en liten gutt på 35 år. Leif blir aldri voksen. Han var flink i gym på videregående. Men han gadd ikke gjøre leksene sine. Så nå går Leif på noe som heter «attføring». Han liker dataspilling, rockemusikk og han leser hvert eneste nummer av et blad som heter «Vi Menn».

Nå skal Leif til Spania. Han drar til Spania flere ganger i året. Han reiser sammen med vennene sine. Unntatt de vennene som har kommet seg videre i livet. Så han reiser alene. Leif går ikke så godt sammen med sine jevnaldrende. Det er fordi Leif er infantil.

«Hva betyr ‹infantil›?» lurer du sikkert. Infantil er når 35-åringer fortsatt snakker om «voksenpoeng» og bruker ord som «dude» og «kult». Men Leif trives i syden han! Han drikker voksenbrus med gøyale ting på og har det kjempesupermorsomt sammen med folk han ikke kjenner.

Leif er glad. Vennene hans er triste. De tar piller mot noe som heter «depresjon». De er «utbrente». Det ordet vet ikke Leif hva betyr, for han leser bare «Vi Menn».

Ha det på badet, Leif! Vi sees i neste bok. Den heter «Hverdags-Leif kjøper First Price-produkter på Kiwi».

Swazi, du går IKKE videre i Bloggidol.

— — —

Så er det
Eirins
tur.Eirin, du skrev det lengste bidraget med tittel Skrivekurs. Juryen var brutal og ga deg null stemmer. I pollen derimot, havnet du på den bedre halvdelen. Eirin, du er…
… ah,

Skrivekurs (red. anm. den på 200 ord)

Jeg har sittet her lenge nå. De ser meg ikke lenger.
Jeg har nesten sittet helt stille, og bare leser forsiktig i boken min.
Var en barnehage gjennom parken nettopp, plukket høstblader, kastanjeskall og kastanjer.
Min benk er den beste av alle. Gjemt bak noen svake svinger og noen busker med frysevæske i. Nesten ingen ser meg her.
Det sitter en ung fyr på en av benkene bortenfor, han har ikke sett meg ennå. Han sitter og rugger, svinger lett på overkroppen. Han tenner seg fornøyd en røyk, jeg tenner meg en jeg også. Klikket fra lighteren gjør at han oppdager meg. Han er ikke akkurat stygg.
-Faen. Høres svakt fra mannens benk. Han løfter hodet, ser opp. På veien bortenfor, en blid jente på vei mot mannen, smiler, småler, stående klem, langt kyss. Jeg klarer ikke se på uten å glo, leser boken min, smiler, men skjuler det bak permene.
Så et brøl av latter, kvinne som ler uten skam, vræling, tuting. Mann som står og går, støtter vrælende pike. Borte nå.

Jeg skal gå. Kikker bortom benken han satt på, setter meg ned. Sirlig risset inn, blokkbokstaver på 10 cm i grønn kommunal benk.

«JEG ESKER DEG, ANJA»

Eirin, du er utslått av Bloggidol.

— — —

Hjorthen er tredje siste finaledeltager.Hjorthen, du skrev «Så du tror du kan skrive». Iversen sa: Søt avslutning, vi lukter den på en måte på mils avstand men den tar steget enda noen hakk nedover. Det fungerer veldig bra.

Du var en av de fire som kjempet jevnt om tre finaleplasser halvveis i avstemningen. Etter endringer med stor betydning for deg som skjedde dag to, viser det seg at …
.. bidraget først ..

Så du tror du kan skrive

Hva i helvete er det du gjør?

In medias res?

Aha! Så du tror du kan skrive! Så hva fanden gjør du her på Litteraturskrivekurssskolen?

Jeg tenkte…

Hold kjeft når du snakker til meg. Du tenkte ikke i det hele tatt skal jeg si deg. I medias rass for satan. På hvert eneste kurs så må det være en smartass som tror hun kan skrive!

Jammen…

Kjeft sier jeg. Dette er Litteraturskrivekurssskolen, ikke noe demokratisk eksperiment. Du er her for å lære å skrive, jeg er ansatt for å lære deg å skrive. Hvordan kan jeg lære deg å skrive når du bare skal kverulere?

Nå betaler jeg…

Money Honey! Nå skal du være stille mens voksne skrivekursledere snakker, okay?

Jojo…

Her er greia. Du kan ikke skrive, det er derfor du har meldt deg på. Gud vet det kommer til å bli vanskelig, men hvis du bare klarer å holde kjeft og ta til deg det jeg sier så kan det hende vi kan få en skribent ut av deg, men det blir blod svette og tårer. Takler du ikke det så finner du døra der borte. Er du med?

Joa…

Da begynner vi. Her er en stor A

Hjorthen, du er på vippen, du må sette deg i stolen.

— — —
Grøftekanten skrev «Et skrivekurs vær så snill…» Rockette sa: Jeg er veldig spent på denne geniale forfatteren in spe.

Grøftekanten, du gjorde det mindre bra i pollen, men samlet bra med kommentarstemmer. Du er …
.. vent…

Et skrivekurs vær så snill…

Jeg meldte meg på kurs i oljemaling, og tok med en venninne for å slippe å gå alene. Hun er nå en anerkjent maler, mens jeg red på bølgen av middelmådighet.

Så meldte jeg meg på kurs i dans og tok med en annen venninne. Hun konkurerer i dag på høyt nivå, men jeg kom aldri forbi middels.

Jeg meldte meg på et nytt dansekurs, alene. Og endte opp med å måtte danse med en gammel skolekameret. Han bor fortsatt hjemme hos mor og far og luktet ganske spritholdig. Men han var en gud til å danse og jeg var pinlig middels. Og jeg husket plutselig med gru den ene gangen jeg sa noe stygt til ham på skolen. Jeg er fortsatt lei meg for det, men sa ikke noe.

Nå vil jeg gjerne begynne på skrivekurs og har da valget mellom å ta med en venninne eller å møte traumer i døra.

Jeg vil jo egentlig bare være bittelittegranne genial, og drømmer om et skrivekurs som hever meg langt over middels. Jeg tror egentlig jeg er den rette etterfølger av Khalil Gibran. En genial forfatter med geniale tanker, det er det jeg egentlig er innerst inne. Jeg har troen på et skrivekurs ja.

Grøftekanten, du er ikke med videre.

— — —

Til slutt skal vi se på Virrvarr.Virrvarr, du skrev bidraget «Bli kvitt skrivesperrende en gang for alle!» Radiohode mente: Hvis det er sånn det er å være forfatter skal jeg slutte å skrive. Jeg vil heller ha fingre enn bok. Svært velformulert tekst med ditto god flyt. Men ordet “skrivesperrende” i tittelen? Er deg idolarrangøren eller skribenten som bommet?

(Idolarrangøren er feilfri, men når man spør om skrifeleif er dett schtiligs t åikke spør om deg er «deg» idolarrangøren eller skribenten som bommet, red anm.)

Virrvarr du var en av de fire som kjempet rundt streken etter dag en. Etter dag to av avstemningen viser tallene at du nok må …
.. beklager, reprisen først.

«Bli kvitt skrivesperrende en gang for alle!»

Slik lød overskriften på avisnotisen om skrivekurset. Midt i blinken. Jeg tilbragte dagene med å glo på et tomt tekstdokument og gråte i desperat i dusjen. Forlaget ble krassere hver gang jeg hørte fra dem. «Jeg har noe snart, gi meg tid.» Løgn. Jeg stod fast. Det kom ingen ord.

Kurset var på en herregård på landet, langt fra folk. Det var flere kjente forfattere påmeldt, folk som slet med den vanskelige andreboken. Suksessdebutantene. Vi kom snikende fredag kveld, alene i hver vår drosje, vi så ikke på hverandre.

Nå er det ikke lenge før de er her. Jeg sitter sammenkrøpet i skapet under kjellertrappen med lommelykt og notatblokk. Det er edderkopper i håret mitt, på låret mitt. Om jeg ikke har ti sider kvalitetsprosa når de finner meg, kutter de en finger for hver side som mangler. Ingen sider, ingen fingre. «Men jeg kan jo ikke skrive uten fingre!» klynket noen. «Klarer du ikke skrive for å redde dine egne fingre, er du ingen forfatter.» lød svaret. Alle dører er sperret, de har vakter og våpen. Og de leter, de finkjemmer huset. Over meg hører jeg det første skriket, det kommer flere. Og teksten min er kort. Altfor kort.

Virrvarr, publikum vil at du skal skrive flere bidrag.

—-

Da sitter Hjorthen og Sigurd i stolen, en av dem får siste finaleplass. Den ene hadde 18 i totalt plassiffer og den andre 19, som betyr at begge i snitt er på beste halvdel. Men det er bare plass til en. Bloggerne lå stabilt på hver sin side av streken, med lite avstand imellom, da jeg sjekket i går og i morges. Siden da har det skjedd en endring som vippet resultatet i den andres favør.

Vi håper at semifinalistene leverer neste bidrag innen 27. februar klokken 12. Det dreier seg om å skrive den minst attraktive nettprofilen. Det er dypt skuffende at ingen har vært kaxige nok til å levere semifinalebidrag før kvartfinalen var avgjort.

Og da sier vi ikke mer, vi viser istedet bildene av semifinalistene.

25 Responses to Resultater kvartfinale

 1. Kevin Keegan sier:

  Å så fryktelig spennende. Fordømte jævler! Takk skal dere faen meg ha! Hadde Hjorthen røket ut så måtte jeg ha svinebanka både Flopsy og Saccarina som ikke skjønte hvilket innlegg som var hans OG DERFOR UNNLOT Å STEMME PÅ HAM!

  Jeg er omringet av idioter.

 2. Eirin sier:

  Juhu! Gratulerer allihopa! 😀 Jeg er nesten glad jeg røk ut, nå kan jeg nyte resten av den meget spennende konkurransen ifred. 😉 Nok en gang; gratulerer semifinalister! 🙂

 3. radiohode sier:

  Dente darmatrugien var ustøtkt, Redd eller Viers eller vemm det nå var og domt at jeg skrev fæil og aklkurat DER Da!

 4. Esquil sier:

  kevin: you love it? love it, do you?

  gratulerer selv, eirin, jeg har ihvertfall blitt mer oppmerksom på deg av bloggidolinnsatsen. du har en fin humor 🙂

 5. Esquil sier:

  takk, radio, jeg tror muligens det var denne presentasjonsmodellen vi skulle hatt hele veien.

  we all do mistakes
  we all loose our ways

 6. Sigurd sier:

  Uff, nå ble jeg først spent, så deppa. Men hey, 7ende-plass i blogg-idol er jo ikke så verst det heller. Vi husker jo alle 7ende plassene fra Idol. Linnea, Trung, Cindy osv.

  Jeg skal gå å gråte meg litt i søvn.
  Det kan jo fortsatt hende at jeg tar en «Nissene på Låven», kommer inn og vinner hele skiten på grunn av at noen trekker seg eller må hjem til bikkja…

  P.S. Jeg tror fortsatt jeg er i rute til min MASTER PLAN!!! http://rodtsentrum.wordpress.com/2007/12/01/metablogg-og-bloggmanifest/

 7. Iversen sier:

  Esq: Var den stygge skriveleifen på tampen der med vilje?

  Sigurd: Publikum suger. Juryen likte deg godt.

 8. Esquil sier:

  det var ikke noen skrivefeil, det var hjorthen, skrivefeil er typisk når du bytter om bokstaver eller ord, for eksempel:

  Sigurd: Publikum likte. Juryen suger deg godt.

 9. Iversen sier:

  Du må være full. Men fiks loose da.

 10. Swazi sier:

  Sånn føler jeg meg nå, _skikkelig_ bad hairday og i undertøyet:

  http://www.media.allerinternett.no/php/obj.phpi?d=x2&o=2522020&w=755&h=0&ee=

 11. Victoria sier:

  Oi. Så moro! Så kjempemoro, faktisk 🙂 Jeg trodde ikke dette skulle gå, jeg – men det gjorde det altså. Dumidum.
  Lykke til alle sammen 🙂

 12. Iiiih, jeg vant kvartfinalen! Hvem hadde trodd? Ikke jeg!! 😀

 13. Tomas sier:

  Morsomt oppsett! Gratulerer alle som gikk videre!

  Jeg er en sånn lathans som ikke browser rundt på bloggene, men leser det som står fra topp til bunn, og da skjønner jeg selvsagt ikke hva det betyr å «sitte i stolen» … Den eneste stolen av noen spesiell type jeg kan komme på nå er den elektriske. Jeg håper dere har på lite strøm, så de to i stolen bare får et lite sjokk. Hvorfor skal nettopp de elektrokusjoneres, forresten? Kunne vi ikke heller steike de som virkelig tapte? Og får de lov til å være med i finalen når de er elktrifisert? Og hvorfor det: er det fordi de sannsynligvis skriver bedre etter et lite elektrosjokk?

  Heter jeg fremdeles Tomas? Var jeg med her, eller der, eller … ???

 14. […] Kommet videre til semifinalen i Bloggidol. […]

 15. Esquil sier:

  Tomas: «du må sette deg i stolen» er ikke et internt blogguttrykk, det er et uttrykk fra idol på TV2. De har noen ikke-elektriske-stoler som de som er nær kvalifiserings-streken må sette seg i, hvor de deretter får den endelige dommen.

 16. Delirium~ sier:

  Yey! Iiik!
  *må skrive bloggbidrag om elendig kontaktannonse*

 17. Eirin sier:

  Esquil: Whey! Nesten mission accomplished da. 😉 😛

 18. lothiane sier:

  Gratulerer til dere som gikk videre! 😀

  Dette her var jo riktig spennende. Kudos til Bloggidols arrangører!

 19. Tomas sier:

  Esquil: så «å sette seg i stolen» er ikke et internt BloggIdoluttrykk, men et internt Idoluttrykk? Skjønner! Da er jeg altså helt uttafor i forhold Idol, altså, men innafor i forhold til BloggIdol, eller?

  Eh … den endelige dommen; innebærer den noen form for strømbruk???

  😉

 20. Alter Ego sier:

  ENDELIG tilbake fra utenfornettetfordetmesteland og klar til aa stemme igjen – bare synd jeg mista noen runder frem til naa… Mange bra innlegg, gleder meg til de neste rundene!! Godt jobba folkens, og happy for aa se at holdninga hos folk som ryker ut gjerne er like sporty som hos dem som fortsatt er inne:)

 21. Hjorthen sier:

  Alter Ego: Det er bare fordi jeg fortsatt er med at du sitter igjen med det inntrykket!

 22. anafantastika sier:

  Føler bare for å korrigere litt, sitatet «Alle disse dagene som kom og gikk – ikke visste jeg at det var livet» er av Nietzsche.

  http://www.nrk.no/programmer/radio/studio_sokrates/1.3726692

  Pirkete er jeg, men riktig person bør krediteres sine egne kloke ord. 😉

 23. Hjorthen sier:

  Det stemmer nok ikke Anafantastika. Hvis du leser litt nøyere ser du at artikkelforfatteren siterer dikteren, ikke filosofen. Altså Johansson, ikke Nietzsche:

  Som sine kolleger og læremestere i filosofiens historie er Nietzsche oppmerksom på det han kaller «Luxusüberschuss der Menschheit» – dette at vi mennesker ikke utelukkende skaffer oss mat og formerer oss – vi bygger katedraler, skriver symfonier og stifter religioner også. Men bare noen av oss. De fleste foretrekker å henslepe sine liv i et lite format. Der hverdagene kommer og går – og vi avslutter med et fjollete smil om munnen mens vi siterer dikteren: «Alle disse dager som kom og gikk – ikke viste jeg at dét var Livet»

 24. John sier:

  That’s a really great website, why did you stop updating it? I miss you 😦

  John Parker
  Longhorn coupon codes

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: