Juryens terningkast til semifinalen

(Bidragene kan fremdeles lese og stemmes over før du eventuelt leser juryens meninger)

Den observante leser vil nok legge merke til flere ting ved denne rundes jurybedømmelser. For det første er den ikke helt komplett, men det vil vi ordne. Når det er ordnet kommer vi til å fjerne denne lille notisen om at vi ikke ble ferdige (ok, vi lot den stå til spott og spe, juryen har sagt sitt nå). For det andre har vi endret formen litt, siden det er så få igjen. Vi ruller terning på alle innlegg og følger opp med meninger og begrunnelse. Det er en fare for at juryen har fått instruks om å ta en skje tran før bedømming.

Ung lektor søker diskodrops
radiohodes terningkast: 6
– Lattertesten er enkel: Ler du eller ler du ikke? Jeg lo, og likte dette på drøssevis av andre måter også. Klar toppscore. Detaljrikdommen imponerer. Favorittsitat: «Håper du deler noen av mine interesser, særlig er det essensielt at du også liker egyptiske gullkatter. Men hvis du er veldig pen kan jeg være villig til å fire noe på kravene.»
Rockettes terningkast: 3
– Så godt beskrevet! Jeg ser ham for meg: ikke akkurat noe å henge på juletreet, fullstendig blottet for sosial intelligens men allikevel struttende av selvtillitt og besserwisserhet? (En sånn har jeg mailet med på Blink. Bare at han ikke hadde tarantell, men pyton-slanger. Og så samlet han på fotballkort fra 70-tallet, ikke egyptiske gullkatter. Helt sant!)
Iversens terningkast: 5
– Haha, «diskodrops»? Bill. mrk. realist varmet et HF-hjerte stort. Sekseren ryker fordi jeg egentlig tror en date med denne ungsauen på 47 kunne vært litt hyggelig. Litt. Ikke veldig. Men litt. Kanskje.
VamPus‘ terningkast: 5
– Realisten har tatt kontaktannonsene ganske godt på kornet. Beskriver seg selv uten spesielt flatterende trekk, stiller store (og sære) krav til den som svarer, men kan fire litt på kravet om å elske gullkatter dersom den som svarer er innmari pen. Og undertegner selvsagt med ”realist”. Særlig…

Familiemann
radiohodes terningkast: 1
Beklager til den som skrev denne. Siden jeg har småfolk under samme tak, så klarer jeg bare ikke å spøke med dette. Godt skrevet og alt sånt, men dette slo ut på ubehagsradaren min. Beklager igjen.
Rockettes terningkast: –
– Familiemann har jeg litt lyst til å gi minuspoeng – kan jeg det? Ikke alt kan spøkes med.
Iversens terningkast: 4
Aj, aj, aj. Her står vi ved en stygg korsvei, gitt. Teksten er helt ok skrevet, men kødder med noe mange ikke syns man kan kødde med. Jeg syns ikke saken det harseleres over er noe vi trenger å vitse om. Terningkastet mitt er basert på teksten i forhold til oppgaven (for det var altså meningen å være frastøtende) og fortellerkvalitet (er det et ord?), men jeg rynker på nesa over valgt tema.
VamPus‘ terningkast: 1
– Uenig med Rockette at man ikke kan spøke med det meste, også pedofili. Men da må det være tatt så langt ut at det blir morsomt. Det ble ikke dette. Bare ekkelt.

Smart og vakker dame søker mann som matcher
radiohodes terningkast: 4
– Denne var mindre direkte enn de foregående to, noe som virker lovende. Men den tok ikke helt av. Masse bra innimellom, men noen «flate» partier trakk det litt ned. Men respektabel innsats likevel. Favorittsitat: «Søndager er for promenade, ikke fotballkamper.»
Rockettes terningkast: 4
– Dette var en av to som fikk meg til å humre litt. Hvilket fikk meg til å føle meg litt slem, for jeg har kompiser som har vært på date med tilnærmet slike og det var visstnok ikke det minste festlig.
Iversens terningkast: 3
– Traff meg rett og slett ikke der den skulle. Beklager. Det ble litt overtydelig, jeg hadde likt denne mye bedre om den lot mer foregå i hodene våre enn blant bokstavene. Pluss for krav om bilder fra forskjellige vinkler.
VamPus‘ terningkast: 2
– En dame som er så smart og vakker at hun kun tiltrekker seg lavpannede tapere, og som ikke skjønner det sjøl før hun har sittet kveld etter kveld etter kveld og hørt på boksølhumor. Sutrekjerring. Litt mer humor, please.

Go’gut søker go’jente
radiohodes terningkast: 4
– Atter en mer direkte sak. Litt forutsigbart konsept, men glimrende gjennomført innenfor litt stramme selvpålagte rammer. Favorittsitat: «he he»
Rockettes terningkast: 4
– Dette var da en skikkelig go’gut. Jeg likte veldig godt de fine krøllene, og frimerkesamlinger skal man ikke kimse av. he he. Sjarmerende avslutning med dikt og alt.
Iversens terningkast: 2
– Lenge tenkte jeg «men dette er jo en jeg syns virker ganske stakkarslig og lite interessant å gå på date med, så det må vel bli et høyt terningkast?», men dessverre for bidragsyteren ombestemte jeg meg. Det kan ha med at jeg ikke liker bruken av bildet (om dette er en modell som har stilt opp vel vitende om at han skal bli brukt i en slik sammenheng må jeg bare beklage, da kan Esquil godt legge til et terningøye når resultatene skal gjøres opp, send i så fall en mail til bloggidol@live.no) og syns at selv om temaet vi har valgt er gammelt og velbrukt er denne løsningen enda eldre og mer brukt. Kun den finfine bruken av «he he» redder denne fra laveste terningkast.
VamPus‘ terningkast: 3
– Søt på en tafatt måte

VebjørnDate
radiohodes terningkast: 3
– Litt vanskelig å ende opp på et terningkast her. På den ene siden er konseptet veldig «tøysete» på en litt smårampete, men sliten måte. På den annen side er dette ikke en fiktiv profil, men historien om en annens fiktive profil. Det er det som redder dette bidrag fra en toer eller ener. Men jeg synes liksom jeg drar kjensel på hun på bildet. Er det… meddommer Rockette? Næh… kanskje det har noe med teve å gjøre? Favorittsitat: «Jeg er ikke en kvinne som vil stille mine intime kroppsdeler til skue for alle årstider»
Rockettes terningkast: 2
– Denne skjønte jeg ikke. Litt pluss for annonseutformingen.
Iversens terningkast: 2
Jeg tok’n ikke? Er det en morsom sammenheng mellom bildet og teksten jeg ikke forstår? Faller litt i samme bås for meg som forrige bedømte bidrag, det er litt brukt og vanlig.
VamPus‘ terningkast: 3
– ”Mammaen min var tannlegeassisten i 42 år, så det er ikke rart jeg har et pent smil.” He he.

Billmrk: Udødelig kjærlighet
radiohodes terningkast: 5
– Denne gir meg Rana-vibrasjoner, med unntak av fravær av direkte syting. (For de uinnvidde: Folk fra Rana høres ut som om de syter, selv når de forteller at alt er bra og at de er lykkelige.) Her blir man genuint nysgjerrig på hvordan dette mennesket ville ha sett ut og oppført seg IRL og det er det ingen av de andre som klarte. Morbid humor blir aldri helt feil, selv om det kan være nære på mange ganger. Favorittsitat: «Gutta træng ikkje å svar.»
Rockettes terningkast:3
– Sånn passe frastøtende. Skriving på dialekt gjorde utslaget her.
Iversens terningkast: 6
– Jeg tror ikke så mange gutter hadde følt seg fristet til å svare heller, no worries. Ikke så mange jenter heller, for den saks skyld. Superklisjeen «liker sex (selvsagt)» har aldri fungert bedre.
VamPus‘ terningkast: 4
– Zombie-sex? Om ikke annet mer kreativt enn de andre. Og zombier må være pene de også, altså. Tar skjønnhetstyranniet aldri slutt? Sukk…

2 Responses to Juryens terningkast til semifinalen

  1. Esquil sier:

    jeg synes terningkast funket bra! juryposten blir mer spennende nå, med både ris og ros.

    terningkast 5, trekker en fordi juryformannen gjennom bloggidol i stor grad har sett det meste før og det er han ikke gammal nok (*host* au. gikta verker. ) til å legge troverdighet bak 🙂

  2. Red. sier:

    Jeg syns også terning fungerer greit, selv om jeg nok vil være uenig med meg selv i morgen. Det skal sies at oppgaven ber litt om «dette har jeg sett før», men det lærer vi vel av. Ser det ligger litt kritikk til den andre steder, regner med at vi tar det i diskusjonsposten i morgen. 🙂

    – Gammel-Ivers

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: