Juryens finalestemmer

(Husk at bidragene fremdeles er åpne for avstemning, ikke la juryen påvirke deg om du ikke vil.)

Ved denne korsveien er Rockette dessverre indisponert, så i første omgang er det bare VamPus, radiohodeog Iversen som avlegger stemmer.

Kartlegging av Googles kompetanse
VamPus‘ terningkast: 3
– Har sett morsommere versjoner av denne, men får et poeng ekstra for å være kort.
radiohodes terningkast: 6
– Uhyre velskrevet. God ide, godt gjennomført. Overraskende slutt (siden det bygget opp mot en annen slutt enn den som kom). I det hele tatt: Dette var klart bedre enn den jevne bloggpost der ute, og terningen ser på meg med tre par øyne.
Iversens terningkast: 5
– Lett og morsomt. VamPus er så blasert. I likhet med henne slenger jeg på et øye for lengden.

Drømmen om Isocamp
VamPus‘ terningkast: 4
– Liker godt denne stilen. Ville kanskje synes det var slitsomt med slike tekster fra samme blogger over lengre tid, men som en litt drømmende og poetisk lise i hverdagen.
radiohodes terningkast: 6
– Her er det lagt ned mye tid? I tillegg til å demonstrere en sikker stil har bidragsyteren prestert å skrive inn en vakker historie. Dette er vinneren i mine øyne, men det er vel flere som skal uttale seg. Vedkommende som har skrevet dette burde prøve å gjøre noe ut av skriveferdighetene sine. Skaffe seg en blogg, for eksempel?
Iversens terningkast: 3
– Denne teksten blir et offer for min manglende vilje til å like de mer seriøse og lavmælte bloggpostene. Jeg får vel nesten bare beklage. Slutten er søt.

Kryssord og campingferie
VamPus‘ terningkast: 5
– En klar vinner. Ikke bare fordi bloggeren hadde fått med ALLE orda, men også på grunn av den morbide humoren.
radiohodes terningkast: 3
– Ble sittende igjen med en litt blandet følelse her. På den ene siden er ikke dette en trivelig tekst, noe Bloggidolkonseptet nærmest roper på. Og er det litt vel mye Roald Dahl her? På den annen side: Dette er godt skrevet, og teksten leser seg selv, nesten. Enda en liten minus for bruken av kryssord i teksten for å få med flere av oppgaveordene. Men det minuset er veldig lite.
Iversens terningkast: 4
– Litt hat/elsk her. I motsetning til radiohode setter jeg pris på det Roald Dahlske over dette, det gjør meg ingen verdens ting at det er litt utrivelig og brutalt. Dessverre falt jeg ikke for kryssordvrien, jeg satt noen minutter og tenkte at forfatteren sikkert hadde skrevet noe som hadde falt enda mer i smak uten oppgavens begrensende natur. Dumt for meg og dumt for bidragsyteren. Helt på tampen vil jeg også kommentere at jeg er sterk motstander av å pøse på med unødvendige bindestreker i sammensatte ord. Det tar seg ikke ut.

Reklame

4 Responses to Juryens finalestemmer

  1. virrvarr sier:

    Hvor ble det av Rockette?

  2. Iversen sier:

    Aj. Sånn går det når man skriver juryposten etter at man egentlig burde vært i seng. Rockette er syk og fikk ikke avlagt sine stemmer. Om hun kommer seg kan det hende hun leverer stemmer direkte til Esquil før resultatposten, men det tar vi veldig som det kommer. Skal oppdatere posten med informasjonen n, bra du sa fra..

  3. tool sier:

    Takk for en interessant blogg

  4. C’mon guys, when will you get back to us? Why I don’t see any updates on the website. The content is great, but I’d be happy to get some new stuff, you know.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: