Sluttresultat Bloggidol 2008

Finalen i Norges første Bloggidol er avgjort. Oppgaven var å bruke to av de seks ordene finalistene absolutt ikke ville ha som finaletema.

Denne posten er skrevet tre ganger pga sene endringer, beklager hvis den er rotete.

Første finaledeltager var Frøken Makeløs.Frøken Makeløs, du skrev et dikt om Google, hvor du fikk med temaene kompetansekartlegging og murgulf. Juryen sa: Uhyre velskrevet. God ide, godt gjennomført. Overraskende slutt. Klart bedre enn den jevne bloggpost der ute. Lett og morsomt. og slengte på et par ekstra øyne fordi bidraget var kort. 14 i terningkast fra juryen og seks stemmer i kommentarfeltet blir til sammen 20.

Frøken Makeløs, da du ble en av de tolv finalistene på Wild Card sa du at du ville kopiere Margaret Berger, som ble nummer to i norsk idol på Wild Card. Med pollen medregnet viser det seg at …

… vi skal ha innlegget først og deretter dommen …

Kartlegging av Googles kompetanse

Du kan skrive på alle språk som fins,
kjenner definisjonen av en provins
Vet forskjell på Riesling og Muskatell
og navnet på faren til Alfred Nobel

Du vet hvilke land som har presidenter
og kan kalkulere med koeffsienter
har oversikt over all terminologi
og kan forelese om astrologi

Du vet navnet på alle dyr og fugler,
har kunnskap om indiske stormoguler,
kan analysere lyrikk og prosa
og kjenner til underlig kuriosa

Det er ikke rart at man kanskje tror
at du vet om alt mellom himmel og jord
Men hemmeligheten din avsløres her;
du aner ikke hva en murglumf er

Frøken Makeløs, du er i topp to og må sette deg i stolen.

——–
Neste deltager var VictoriaVictoria, du skrev om Isocamp, som var ordet din konkurrent Frøken Makeløs ikke ville ha i finalen, og som både du og den andre finalisten bygde bidraget rundt. radiohode sa: I tillegg til å demonstrere en sikker stil har bidragsyteren prestert å skrive inn en vakker historie. Dette er vinneren i mine øyne.

Juryen ga terningkast 13, du fikk 7* kommentarstemmer, sum 20, det samme som første kandidat. Dere har også samme plassiffer på de to avstemningene. Det er for jevnt, pollen avgjør, og den sier …

… vent …

Drømmen om Isocamp

Jeg satte meg på bussen, hvilte hodet mot ruta. Vinduet var skittengrått, det var vanskelig å se ut. Musikk på øret. Etter fire stopp gikk jeg av, ble gående med hodet vendt ned mot bakken. Jeg sparket småstein mens jeg gikk bortover veien, mot parken, til benken jeg skulle sitte litt. Jeg hadde store planer om å sette meg ned, tenke på livet, tenke litt over selve livet, hva jeg vil med det og hva jeg faktisk nå gjør med det.

Ute kjentes været ut som en hybrid mellom tidlig vår og sen høst. Foran meg gikk et gammelt par. Mannen holdt kona si i armen, forsiktig, men samtidig trygt. Slik hadde de gått sammen, mange tusen ganger, de fulgte hverandres takt. De smilte til hverandre.

Jeg stusset litt over at jeg umiddelbart hadde kategorisert dem som et ektepar, for hva kunne vel jeg vite om dét, selv om de er gamle kan det jo hende at de

brøt med konvensjonene, rømte av gårde, kanskje mot familiens vilje, fordi hun var gravid og bare 16 år, mens han var ateist og kunne ikke, ville ikke, orket ikke tanken på å gifte seg – og hun hadde ikke et like avklart forhold til å fornekte Gud som det han hadde, men de var sammen, han, hun, de to, snart tre, og de trengte ikke noen Gud så lenge de hadde hverandre.

Jeg hørte at de snakket, og det var ikke om Gud, om å rømme, om ateisme eller om ungdomsgraviditet. De snakket om at de skulle besøke datteren sin som skulle spille i en Høgskulesymfoniorkesterkyrkjekonsert, for ho budde ein stad på Vestlandet og der snakket de visst slik, og det var da veldig mange ord satt sammen i en eneste smørje, men det var sikkert fint, de måtte høre på det, og så skulle de få tatt den turen de ikke rakk i vinter. Jeg hørte den eldre damen snakke om at de kanskje burde fått seg et mer permanent fortelt, hun sa:

-Hadde det ikke vært fint endelig å slå litt rot, også når vi er på tur, du vet jeg har litt vondt i leddene mine, jeg er jo blitt en gammel krok, og det er du også, og du har også vondt, å jo – ikke se på meg med det blikket der, jeg vet det, jeg; Jeg kjenner da deg! Og, vi er gamle og tida har gått. Nå vil jeg sette meg ned med deg, se på sola og puste piano. Planus, vennen min. Jeg har drømt om planus i femti år nå. Jeg trenger at det er litt jevnt under føttene mine.

Og mannen, han tok i mot, han smilte, og sola lagde sølvstråler i håret hans, mens han kikket ned på henne og sa:

-Ja, kjære gamle kona mi, nå skal du jammen meg få den Isocampen du har drømt om så lenge.

Og jeg ble gående bak dem et stykke til, og kan hende så det veldig rart ut, for de gikk med sine gamle, korte, langsomme skritt, mens jeg er mer vant til syvmilssteg, jeg går som regel i raskt tempo, hardt mot asfalten, flisene, parketten. Videre, videre, alltid videre. Men nå, nå ble jeg gående bak dem, for jeg merket at jeg trengte å høre på noen gamle mennesker, to som hadde levd et langt liv sammen og fortsatt snille mot hverandre, eller kanskje aller mest snille mot hverandre fordi de hadde levd sammen så lenge, og ikke at de hadde levd sammen så lenge fordi de var så snille mot hverandre. Jeg tenkte på Odd Børretzen og verdens fineste ode til en kone, men plutselig så var de ikke gift lenger, og verden er full av illusjoner, men teksten til Odd er fin for det, og jeg smiler og gråter og ler av meg selv og mine egne reaksjoner hver gang jeg hører den. Å! Emosjonell, når jeg hører at han sier at

…nå er du en tegning. Et kart over livet ditt og mitt. En tegning av steder og veier vi gikk. En tegning av latter vi lo. En tegning av høstmørke veier. En tegning av gleder vi fikk.

Og da tenkte jeg, at jeg har også lyst til at noen ser på meg og tenker at strekene i ansiktet mitt er de veiene vi gikk sammen, at det ser ut som tegninger av morsomme kvelder hvor vi lo, og snakket om livet, og om alle gledene og sorgene som sammen lager dagene som former et liv, et liv sammen og at det var livet ditt og livet mitt og at sammen ble det

livet

vårt.

Og jeg kunne helt fint tenke meg å sitte i en Isocamp, med en mann som smiler til meg fordi han vet at årene vi har hatt sammen har gitt meg gikt, fordi det har vært så mange år, og gamle koner de får gikt, og at jeg må ha det trygt og varmt og godt på kveldene, men vi er på tur, for vi har alltid vært på tur, og slik skal det alltid være.

Det gamle paret foran meg rappet benken jeg hadde tenkt til å sette meg på. De snappet den rett foran nesen min. Hadde jeg gått litt fortere, hadde jeg gått i tempo, tempo, videre, videre alltid videre, som jeg pleier, hadde jeg sittet på den benken nå, men nå satte de seg ned der, og jeg smilte til dem, slik unge mennesker har lært at de skal smile til gamle mennesker, men aller mest smilte jeg fordi jeg hadde så lyst til å si at jeg håpet de fikk mange gode dager i Isocampen.

Victoria du er nummer tre i årets Bloggidol.
* En stemme i kommentarfeltet kom etter jeg skrev dette, men før jeg fikk stoppet avstemningen. Den endret det slik at Victoria vant kommentaravstemningen. Hun må også sette seg i stolen.

——
Siste deltager er som alltid Virrvarr.


sloyfe3.jpg

Virrvarr, du skrev om en burlesk campingferie, og greide å flette alle seks temaordene inn i teksten. Vampus sa: En klar vinner. Ikke bare fordi bloggeren hadde fått med ALLE orda, men også på grunn av den morbide humoren. Terningkastene fra juryen var totalt 12, pluss 8 stemmer i kommentarfeltet gir 20, samme sum og samme sammenlagt plassiffer som begge konkurrentene. Bare pollen skiller. Virrvarr, dommen er at …

… først bidraget ….

Kryssord og campingferie

isocamp
«Murglumf! Mnggghhhh! Ngphuuffff!»

Hun lager gurglelyder bak knebelen og det renner litt sikkel nedover haken. Slik hører desperat skriking ut gjennom en gummiball med lommetørkle over. Høyt nok til å høres av meg, lavt nok til å dempes av lyden fra Nitimen. Jeg skrur opp radioen og stryker henne over det svette håret. Ingen på campingplassen kan høre henne.

Vi har en imponerende campingvogn, en av de som ser ut som en portabel hytte. Når vi slår leir, bretter vi ut isocampen vår, og det ser ut som om vi bor i et lite, hvitt hus på landet. Alle andre er på harrytur, mens vi ser så classy ut at grilldress-naboene våre knapt tør hilse på oss. Vi lager klasseforskjeller på campingplassen. Når vi har brettet ut skjøteveranda, bærbare blomsterkasser, utemøbler i teak og montert glassveranda-åpningen og strukket ut parkett-gulvet, kan du stå der med den solblekede parasollen og de feite ungene dine og måpe.

Det eneste vi mangler er en brett-ut-hovmester og bærbart billijardbord. Tulla liker å spankulere rundt i Gucci-bikinien sin, drikke
paraplydrinker og smile overbærende blendahvitt til de mindre vellykkede naboene våre. Den perfekte, solariumsbrune kroppen hennes er en vandrende reklameplakat for Oslo Vests dyktigste plastiske kirurg.

Nå regner det ute, og Tulla sitter sammenkrøllet og løser kryssord. Av og til kaster hun en blikk bort på jenta som ligger bundet og kneblet på gulvet. Hun ligger bare så vidt unna innsyn for naboene, og tilfeldige forbipasserende som skulle haste forbi campingvognen vår, kan se alt Tulla og jeg driver med. Vi er de minst mistenkelige personene i hele verden.

Vi plukket henne opp i går. Hun er ikke en av campinggjestene, hun er lokal. En gave fra oven på den hvitmalte dørstokken vår. Hun var dritings, utmattet og ikke en dag over søtten. Hun hadde stukket fra noen gutter, hadde hun snøvlet. De hadde visst ville gjøre litt av hvert hun ikke var klar for. Vi hadde latt henne spy seg ferdig i den hvite, lekre klossettskålen vår, før vi gav henne to rohypnol i en cola. Hun våknet bundet og kneblet for en liten time siden.

«Snakk om tidenes dagen derpå, hm?» sier jeg. Tulla ler. Hun ler alltid av vittighetene mine.

«Synd det regner. Jeg har så lyst til å grille.» Tulla ser furten ut. Jeg smiler til jenta på gulvet. «Hører du det? Du er trygg så lenge det regner.» sier jeg. Tårene og skrekken lyser av øynene hennes og gurglingen stopper helt noen sekunder. Inne i hodet hennes et sted raser tankene. Hun lurer på om vi virkerlig har tenkt å bruke henne som grillmat, om vi har tenkt å spise henne.

Vi ser hverandre i øynene og jeg smiler til henne. Jeg kommer ikke til å gi henne noe entydig svar. Jeg vil se frykten hennes. Vi har lagt henne oppå en pressening. Hun kommer til å tisse på seg når hun blir redd nok, og vi liker ikke gris på gulvet.

Regnet sildrer langs vindusruten. Jeg liker frykt og Tulla liker følelsen av varme organer mot figrene og kjøtt mot tungen og vi var
meant to be. Jeg tar meg en Martini, P1 surrer i bakgrunnen, snart kommer værmelding og Tulla henger over kryssordet. Jenta bare gråter og er generelt sett ganske veloppdragen.

«Eksamen på enogtyve bokstaver? Hallo? Jeg fatter ikke hva slags norsk de kryssordfolkene snakker, jeg! Kopp blir varmdrikksbeholder, sitteinnrettning blir rumpe! Og noen av disse spørsmålene krever en helt bestemt kulturell bakgrunn. Hør på denne: «Ikke Bjølsenbitch, men..?»»

«Frognerfitter. Den tok til og med jeg, Tullamor.»

«Ja, men du tar poenget, Niels-Christian. Det verste ordet jeg har sett var «Kultur-arrangement» på 34 bokstaver. Vet du hva det var?»

«Nei,» sier jeg og skjenker i en Martini til henne også.

«Høgskolesymfoniorkesterkirkekonsert! Hørt sånt tøv?»

«Aldeles grusomt, darling.»

Jeg henter skarpe filétkniver fra kjøkkenskapet og legger dem utover bordet. Så naturlig som mulig begynner jeg å slipe den største av dem og observerer reaksjonen hos jenta. Hun gurgler, spreller, hikster og setter seg halvveis opp for å se hva jeg driver med. Tulla bryr seg ikke.

«Kompetansekartlegging! Der har vi det!» Hun skåler med seg selv og skriver som en gal.

«Hmm?»

«Eksamen på 21 bokstaver, vel!»

«Ah.» Jeg tester den nyslipte eggen på en tomat fra kjøleskapet. Bladet sklir gjennom tomaten som gjennom vann. Jeg har jentas oppmerksomhet hele veien. Jeg innser at jeg kommer til å trenge en liten sag og noen plastposer, også. Og en frysebag med kjølelementer eller to. «Jeg skal bare ut og hente noen ting, kjære!» sier jeg.

Tulla svarer ikke. Hun har aldri oppmerksomheten sin mer enn ett sted av gangen. Når hun spiser, spiser hun. Når hun knuller, knuller hun. Og når hun løser kryssord, kan hun ha huset fullt av kidnappede småpiker uten å la det forstyrre seg.

Jeg samler sammen alt jeg trenger i kjølebagen og bærer det bort til huset. Det tar litt tid å finne ting i bilen fra under paraplyen, og jeg tar meg god tid. Alle feil skjer når man tar seg dårlig tid. Jeg pakker alle tingene sirlig sammen, og smiler for meg selv. En kjølebag på en campingplass er det minst mistenkelige i verden.

Så fort jeg er innenfor igjen, hører jeg stemmen til Tulla: «Vet du det? Jeg lar deg gå om du vet det! Svar meg! Svar meg for faen!» Trøbbel. Jeg ser min kjære sitte overskrevs på pikebarnet. Hun har et solid grep om håret hennes, og spissen på forskjærskniven min peker en centimeter fra øyeeplet til jentungen. Tulla er ikke sint eller desperat, bare innbitt, opphengt og en smule sprø. Jeg går rolig bort til dem.

«Hva er det, Tullamor?» Jeg tar fra henne kniven. «Du må skjønne at gjesten vår ikke kan svare deg når vi har kneblet henne.» Tulla sier ingenting, bare rekker meg kryssordet. Det er nesten ferdig, men et blankt felt lyser mot meg og lager hull i en rekke vanskelige ord. Hun står fast.

«Nylig avdød,» hveser hun. «Nylig avdød på seks bokstaver, det begynner på L.»

Jeg ler. «Tulla, da. Også alle de ukebladene du leser? Jeg tror det er for tidlig på dagen for deg. Det skal stå «Ledger». Heath Ledger, ikke sant?» Luften går ut av henne, og hun sier ingenting, bare fyller ut bokstavene som mangler.

«Pusen. Lage sånt oppstyr på grunn av et kryssord.» Jeg pakker ut utstyret fra kjølebaggen. Tulla hjelper meg å gjøre istand, finner en bøtte til å samle blod i, kysser meg på kinnet og gliser til jenta på gulvet. Værmeldingen forteller oss at regnet bare er et skybrudd og melder solskinn resten av uken. Masse muligheter for grilling.

Kanskje vi ber med oss noen av naboene også? De kommer ikke til å tørre å si nei, og det er mer enn nok kjøtt.

Virrvarr, du må sette deg i stolen.

—- —-

Da står det mellom Frøken Makeløs og Virrvarr. Som nevnt var finalen klin jevn, det var nesten spooky å se hvor grundig jury og kommentarfelt nullet ut hverandre. Pollen avgjorde. Begge de to siste manglet ett terningøye hos juryen på å vinne hele greia.

**** det overstående skrev jeg klokken 18.00, da avstemningen endte. ******

Resultatlisten klokken 18.00 var:
3. Victoria
2. Virrvarr
1. Frøken Makeløs

Før jeg fikk lukket avstemningen offisielt kom en siste stemme, klokken 18.01. Vi har hatt som praksis å ta med slike stemmer.

Resultatlisten da leseravstemningen ble lukket var:
3. Virrvarr
2. Victoria
1. Frøken Makeløs

Victoria passerte altså Virrvarr på overtid. Men da var fortsatt juryavstemningen ufullstendig.

Klokken 19.30 kom stemmene fra Rockette. De så sånn ut:

Kryssord og campingferie
Terningkast 5
En flott og underlig skrudd historie. Ekstrakudos for å ha fått med alle ordene.

Kartlegging av Googles kompetanse
Terningkast 5
En aldeles herlig ode til Google. Jeg falt spesielt for slutten, som i mine øyne var en veldig kreativ måte å få med murglumf

Drømming om isocamp
Terningkast 6
Dette var en vakker og stemningsfull fortelling. En sånn som setter seg i tankene og hjertet ditt og lever lenge etter du har lest den ferdig. Well done!

Takk til alle som har stemt og deltatt. Rekkefølgen i årets Bloggidol blir presentert med bilder av finalistene i motsatt rekkefølge, først nummer tre, så nummer to, til sist vinneren.

kyssebilde3.jpg

Virrvarr, gratulerer med tredjeplass!

ph226163456010178966.jpg

Frøken Makeløs, gratulerer med andreplassen! Du lyktes i å kopiere Margaret Berger eksakt.

victoria_til_blogg_112546547.jpg

Vi gratulerer vinneren av den aller første runden, Victoria, som vinner av årets Bloggidol!

Reklame

29 Responses to Sluttresultat Bloggidol 2008

 1. virrvarr sier:

  Haha! Gratulerer, begge to! Snakker om jevnt løp ^-^
  Dette var innmari gøy!

  *forsvinner tilbake til bokskriving*

 2. Eugenie sier:

  Gratulerer til vinneren.

  Jeg synes nå fremdeles Virrvarr sitt bidrag var best uansett resultat.

  Så, Virrvarr, hos meg vant du!! 🙂

 3. Hjorthen sier:

  …og vi noterer oss at det av estetiske hensyn var helt greit at undertegnede ikke kom til finalen.

 4. Laila sier:

  Ja, hva var det jeg sa. (Jeg spådde dette utfallet allerede i januar)

  Gratulerer, Victoria! 😀

 5. radiohode sier:

  Ah! Gratulerer! 🙂 Til alle som har vært med, egentlig.

  Fint å se at jeg fikk bittelitt rett for en gangs skyld:

  Dette er vinneren i mine øyne.

  For det var det jeg som skrev.

 6. Eirin sier:

  Gratulerer alle tre! 🙂 Strålende innsats fra finalistene og juryen, samt andre som har trukket i Bloggidol-trådene! Next year, same time? 🙂

 7. minneapolise sier:

  Jeg er storfornøyd med å ha tre av mine absolutte favoritt-bloggere i finalen. Det tyder på at smaken min ikke forandrer seg ved anonymisering, noe jeg forøvrig har hatt mistanke om lenge.

  Og så puster jeg litt lettet ut over å ikke være med. Disse tre ser absolutt mer attraktive (og i stor grad mindre skremmende) ut på nærbilder i stort format enn jeg gjør.

  Jeg sier som Eirin, gratulerer alle tre. Å skrive bra under press er hakket over å skrive bra, så all grunn til å være stolt! 🙂

 8. Victoria sier:

  Hurra! Dette var morsomt, synes jeg. Veldig fint at det var så jevnt, hehe, såntnoe blir det god stemning av :-)Takk for fine kommentarer! Og ha en god dag!

 9. Pussycatdoll sier:

  Oioioi, det var spennende opptelling! Imponert over hva bloggerne får i stand. :-)Og ikkeminst: grattis til vinner(ne)!

 10. Helene sier:

  gratulerer så mye til dere alle tre. Ufattelig jevnt, og veldig gode bidrag. 🙂

  Neste år satser jeg på ikke å ha ferie midt i bloggidol…

 11. Lene sier:

  Gratulerer alle tre! Så utrolig jevnt løp, da. 🙂
  Spennende å se hvem som hadde skrevet hva.

 12. Grattis til Victoria og Virrvarr og hurra for meg som er Bloggebyens Margaret! Spennende at det ble så jevnt og at man samtidig klarte å kåre en vinner. Bra jobba begge to!

  (Så tillater jeg meg en liten takketale i god Idolstil.. )

  *finner frem en krøllete lapp fra lomma*

  Jeg vil takke alle som har stemt på meg, jeg har bare prøvd å være meg selv liksom. Og så vil jeg takke alle som har bidratt, lest, stemt og arrangert og en spesiell takk til Esquil som overtalte meg til å bli med i Bloggidol. Dette gikk jo over all forventning! 😀

 13. Gratulerer til alle finalistene som hadde kjempeflotte bidrag alle tre, og gratulerer til Victora for en strålende seier! 😀

  Dette var veldig morsomt å følge med på, og jeg er imponert over arrangørene som må ha hatt litt av en jobb med å holde rede på alt.

 14. Tomas sier:

  Gratulerer alle sammen! Gratulerer til oss også, som fikk så mange fine poster å lese! Tjo, for et fint tiltak!

 15. Lill sier:

  Gratulerer alle tre. Dette har vært veldig morsomt å følge med på. Absolutt! Finalerunden var veldig, veldig god. Takk skal dere ha.

 16. Iversen sier:

  Nydelig innsats fra omtrent alle deltagerne i denne første bloggidolrunden, kudos til hele bunten og litt ekstra til det eminente finaleheatet!

  Og litt ekstra til Idol-Victoria, selvsagt. Vi kan trygt si (det kunne vi jo nesten fra starten av) si at vi fikk en fortjent vinner her.

  Så får vi se hva som skjer med konseptet, om vi som har holdt det i gang denne gangen tar et tak neste gang også, om det går i fisk eller om friske krefter er lystne på å ta over?

 17. Alter Ego sier:

  Gratulerer til vinnerne; fantastisk jobba over tid og god underholdning for oss som ikke var med men myste innom i tide og utide – og da helst det siste 😛

  Takk ogsaa til dommerne/juryen som ofret tid og energi og nattesoevn paa aa underholde resten av oss uten aa faa annet enn masse cred og ekstraarbeid igjen for det. You are rolemodels, darlings:)

  Og takk til alle som stakk innom og stemte fordi jeg da fikk mange nye blogger og morsomme ting aa lese, saerlig blant dem jeg ikke kjente fra foer!

  …og takk og pris for at det naa er over saa jeg kan konsentrere meg om andre ting naar laptopen er i fanget. Iditarod for eksempel. Jeg biter negler morgen og kveld for tida. Og lengter hjem. Snart er det heldigvis helg!

 18. Swazi sier:

  Gratulerer! Super innsats alle tre. Jeg synes det har vært gøy, jeg.

 19. lothiane sier:

  Gratulasjoner fra meg også, dette var gøy! Bra jobba alle tre finalister! Tusen takk til dommerne og dere som har satt i gang og fulgt opp bloggidol, dere har gjort en kjempejobb alle sammen. For en flott gjeng!

  Hurra for blogg-Victoria! 😀

 20. Esquil sier:

  er det nå vi kan begynne å stemme på radiohode?

 21. radiohode sier:

  Er det ikke litt tidlig ennå? Vent til mandag, du.
  (Tror forresten ikke hun andre gidder å stemme på meg denne gangen.)

 22. Iversen sier:

  Jeg stemmer på radiohode!

 23. Esquil sier:

  jeg stemmer også på radiohode 🙂

 24. Æ stemme på hain Iversen og hain Eskildsen.

 25. Iversen sier:

  Jeg og, mikrobølgehode! Og en ørliten dobbeltstemme til radiohode, for det er vel ikke for seint ennå?

 26. Kanskje litt sent? Du burde jo vite?

 27. Esquil sier:

  jeg vil takke for all rosen fra kommentatorene, det ble helt klart artigere å arrangere på slutten.

  og så legger jeg inn en radiohodestemme. det har mannen fortjent nå etter alt slitet.

 28. bjorn sier:

  Am Communist Party wrote a book, «We will never surrender» (named = but historical analysis of old austria hungary, was sold in few copies)

  Completion

  We can not survive without neoliberalism (am project = information, force, its own responsibility, etc).
  Sex, violence and work.
  Then, it is the Jewish question – many Jews in the labour movement (selling in intellectual solutions that kommunistpacket today «mass empty words without substance»).
  The same mentality today = perhaps that nature is moving towards eradication. The control of some media – and similar organizations.
  The Devil’s people (easy on eliminating).

  Count 1 million times
  What gave nybyggaranda etc

  Spider, which can kill judgement

  It was a jew girl who now is named Rebecca Lord
  She was not horny, but well on the crafty manipulation of others (Rebecca mata hari).
  She was fitted and dejected, but one day she committed suicide.
  Then came a klumpedunsröv from israeli higher uni, Haifa, and would learn empiricism but then struck schizopartikeln to, and it scratched at the robber and he pulled out a hemorojd
  it was shown to contain a worm that later destroyed a large part of the human world

  it was late in the history books
  astroillium israelis

  particle =
  nervous system has, of course, new data on databasförmåga (activates when the schizophrenia of us)
  Tex send nano-robots and religious cultural context and play on (socialpsykologi) and then endanger humanity
  threat to humanity

  when you sit in a solitary confinement (by 1000 mdr who really would gone to the West-am project) and attackhund who rapes and våldsmusik

  Chinese-Chinese person who he said
  now gaining ground, we manchuriet
  so hästarmén who was genklonad
  and sold his Old Norse kýr
  it turned out later that he was a little underestimated
  so it impoterade a cow

  (vv spread on)

  Tex replace coal in us (Germanium)
  Plants and planter to replace, and make photosynthesis more efficient (only percent today to 25%)
  Brainlaw for optional (energy used right tex alpha waves)
  Props in EUrope

  Obama = optional, and be able to govern, one should say have 300 iqpoäng otherwise is not optional.
  Individuals should be able to control the environment (cf. chosen best in the past to defend the stem end, but today also the environment, science, art, personalities, creativity and above all the complexity).
  Set is most important (based on 300 and a superstructure)

  We would introduce the following countries

  http://vitgulworld.blogspot.com/

 29. iversen sier:

  Ja, det er vel liten tvil om at bjorn vant runde 2 av Bloggidol 2008 med dette innsiktsfulle innlegget?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: