Anonymitet

Etter hver kategori-avstemning presenterer vi hvem som skrev bidragene på den beste halvdelen, minus vinneren. Altså resultatlisten fra midten og opp til 2.plass. Med unntak av de som ber om å holdes anonyme.

De på den dårligste halvdelen velger selv om de outer seg i kommentarfeltet. Jeg (Esquil) tenker ihvertfall at om innlegget mitt gjorde det grisedårlig er det kult å ha sjansen til å forbli anonym.

Vinnerne og wild-cardene, altså finalistene, presenteres 10.februar, dvs. etter siste avstemning og før finalen. Ja, da snakker vi presentasjon med navn/blogge-alias. Når finalen settes i gang vil publikum med andre ord vite hvilke 12 som har kommet seg dit, men de aktuelle bidragene i finalen vil også publiseres uten underskrift.

Det viktigste er at folk ikke vet hvem de stemmer frem i de innledende rundene. Info om vinnerne ville hjulpet til med å eliminere aktuelle deltagere. Hvis du kom hit fra siden til blogge-Bob, f.eks., og du syns blogge-Bob er bare kulest lizzm, og du ser at blogge-Bob har gått til finalen etter runde en, så kanskje du gir en god dag i å følge med. Det ville jo være litt tullete.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: